top of page

Bo Lindrup - Ejer af eventfirma

For et par år siden fik jeg en diskusprolaps og har lige siden ikke kunne cykle mere end 1 time, med udstrækning og pauser under vejs. Martins yoga har gjort, at jeg nu kan cykle 2 timer uden smerter og uden problemer. Ligeledes er min holdning og vejrtrækning i forbindelse med løb, blevet bedre. Og så er det bare rigtig gode timer med dejlige mennesker og efterfølgende velvære.

 

Poul Bøje Nielsen Ejer af Skomagerkroen

Yoga er balsam for krop og sjæl. Jeg er selvstændig og har en travl hverdag tiden løber stærkt og kroppen er ikke helt ung længere. I flere år har jeg haft ondt i muskler og led, men efter jeg er startet hos Martin (Yoga kun for mænd) er der ikke en eneste dag jeg har haft ondt. Martin er en utrolig dygtig yogalærer og hans tilgang til livet og vores kroppe er helt unik. Gør jer selv og livet en tjeneste og start til yoga!

 

Uffe Plan- og udviklingschef Fors A/S:

Yoga hos Martin er en rigtig fed kombination af udstrækning, balance og vejrtrækningsøvelser. Martin er en dygtig og rolig instruktør, som formår at skabe fokus omkring sine øvelser hos alle deltagere. Yoga for mænd hos Martin kan stærkt anbefales.

Claus Bech Fotograf

I mit job som fotograf, står jeg ofte længe i den samme position, hvor kroppen udfordres. Yoga hos Martin har givet min krop mere styrke og smidighed. Det kan tydeligt mærkes.

Dennis Mathiesen Bådbygger

Det er utrolig rart at opbygge styrke og smidighed i dele af kroppen jeg ikke anede eksisterede, kombineret med afspændning/ afstressning- som bedst kan beskrives som et "mentalt brusebad"

Frederik Støvring Gymnasielærer

Jeg startede egentlig til yoga for at give kroppen et varieret supplement til min løbetræning. Martin er virkelig god til at komme hele vejen rundt og jeg oplever at det er lettere at løbe efter jeg er startet til yoga. Den største gevinst er dog Martins evne til at bruge yogaens redskaber til at binde det fysiske og det mentale bedre sammen. Efter en yoga-session kan jeg være fysisk træt men mentalt fuldstændig klar og vågen.

Henrik M. Jensen, Selvstændig vinduespudser

Kombinationen af intensiv udstrækning, ro i krop og sind er helt klart noget, der giver mig mere i energi i dagligdagen. Jeg får løsnet op steder i kroppen, jeg ikke lige husker at strække ud selv. Og så er det fantastisk og befriende at deltage i en yoga time, hvor man ikke skal præstere noget overfor hverken sig selv eller andre.

Nu hvor jeg kommer til at tænke over det, så er mine smerter i venstre knæ, på forunderlig vis forsvundet, efter at jeg er startet til yoga??

bottom of page