top of page

Yoga & meditation for virksomheder

 

En fælles oplevelse som løfter energien og arbejdsglæden i jeres virksomhed. Dette 3 timers program giver medarbejderne en oplevelse med yoga, meditation og stilhedens gavnlige effekt.  

Videnskabelige undersøgelser viser, at yoga og meditation øger aktiviteten i den del af hjernen, som fremmer vores koncentration, indre ro og dæmper negative følelser. Vores sociale adfærd styrkes og vi bruger vores energi mere hensigtsmæssigt. Læs gerne nedenstående artikel, et uddrag af Goldsmith, University of Londons forskningsprojekt, om yoga og meditations effekt på vores mentale og fysiske helbred. Læs artiklen her. 

Yoga og meditation skaber ro og fokus, der er fundamentet til gode ideer og kreativitet. Ofte får vi de gode ideer i badet om morgenen eller i liggestolen i sommerhuset. Det er fordi vores tanker er faldet til ro. Det er præcis denne tilstand, vi kan flytte med ind på arbejdspladsen ved at bruge værktøjer fra yoga og meditation. Det er vejen til arbejdglæde og et stærkt arbejdsmiljø.

 

Læs teknologisk instituts artikel om energi og trivsels på arbejdspladsen her 

Nu-yoga & meditation 3 timers program:

8:30 Velkomst og kort oplæg.

8:45 Yoga & meditation

10:00 Pause med kaffe/te og en snack

10:15 Aktivitet i stilhed. (Aktiviteten kan fx være en gåtur.)

​11:00 Deling af oplevelser. Forklaring af teknikkernes effekt.

11:30 Tak for idag.

Alle kan være med. Yoga kræver ikke smidighed eller styrke. Vi tilpasser programmet, så det passer til jeres medarbejdere og virksomhed.

Nu- yoga & meditations programmet tilbydes i jeres virksomhed, både hverdag og weekend.  

 

Kontakt Nu- yoga & meditation​ for et tilbud til jeres virksomhed. 

bottom of page