top of page

OM

Martin Sig Andersen Underviser i Yoga vejrtrækning og meditation

Om 

Martin Sig Andersen

  • LinkedIn - sorte cirkel

I 2001 var jeg til min første yogatime. Over en lang årrække blev yoga et supplement til min øvrige sport: fodbold, løb og crossfit. 

På en rejse til Indien i 2017 praktiserede jeg yoga, samt deltog i mit første Vipassana meditations- kursus,- et 10 dages intenst stilheds kursus. Her blev det tydeligt, hvordan kroppen og sindet hænger sammen. Denne sammenhæng kan vi forbedre ved hjælp af yogaens teknikker: Bevægelse, vejrtrækning og meditation.

I 2018 blev jeg internationalt certificeret yogalærer hos Prana i København og siden har jeg undervist i yoga, vejrtrækning og meditation.

Yoga bevæger, styrker og smidiggør kroppen og består også af vejrtrækningsteknik, som har en lang række gavnlige effekter på krop og sind. 

 

De seneste år har jeg derfor også udforsket forskellige vejtrækningsmetoder som: Holotropi, Wim Hof, Sudarshan Kriya, Oxygen Advantage og pranayama. Jeg er dykket ned i videnskaben bag effekterne, og forskningen konkluderer, at de har en ting til fælles: "at de virker"!
 

I 20 år har jeg arbejdet med unge i udskolingen og

på efterskole.

Her er yoga blevet en væsentlig del af mit virke.

I dag brænder jeg for at undervise i yoga, vejrtrækning og meditation, da jeg har erfaret effekterne og set virkningerne hos mine deltagere.

Udannelser og kurser:

  • Internationalt certificeret yogalærer fra Prana Yoga Shala i København.

  • Vejrtrækningsinstruktør hos Oxygen Advantage

  • Vejrtrækningsunderviser Metatron breathwork.

  • Deltagelse i flere kurser indenfor yoga, vejrtrækning, meditation og personlig udvikling.

Vil du med på et af mine ugentlige hold eller ønsker du at booke en workshop, så kontakt mig gerne her.

bottom of page