top of page

OM

Om 

Martin Sig Andersen (48)

Sammen hæver vi energien og sammenhængskraften med værktøjer fra yoga og nyeste viden fra naturvidenskaben.

Jeg holder oplæg, workshops og forløb i virksomheder, for unge og i sportsorganisationer. Fællesnævneren er at hæve energien og sammenhængskraften med værktøjer fra yoga og nyeste viden fra naturvidenskaben.

I 15 år har jeg arbejdet med unge i udskolingen og på efterskole. Her er yoga blevet en væsentlig del af mit virke til stor glæde og gavn for de unge.

I løbet af ugen underviser jeg i yoga på hold kun for mænd og for unge på efterskole.   

 

Min baggrund har jeg i bl.a. fodbold- og Crossfitmiljøet, som adskiller sig fra yoga, ved at være domineret af kamp og konkurrence. 

 

 

 

 

I 2001 var jeg til min første yogatime. Over en lang årrække blev yoga et supplement til min øvrige sport: fodbold, løb og crossfit.

En personlig rutsjetur i 2017 førte mig til intense yoga og meditationskurser i Indien. Ophold i Ashram og 10 dages stilhed med Vipassana meditation blev til en forvandlende og indsigtsfuld proces. 

En ny verden blev åbnet. Her blev muskel- og mentale spændinger forvandlet til overskud, energi og personlig styrke. Det er denne oplevelse og værktøjerne bag, jeg brænder for at give videre til andre.

Jeg er internationalt certificeret yogalærer fra Prana Yoga Shala i København. Jeg er certificeret underviser i vejrtrækningteknikker indenfor Oxygen Advantage og Metatronic Breathing Method (MBM). Desuden har jeg deltaget i kurser i Europa indenfor yoga, meditation, vejrtrækning og personlig udvikling. 

Yoga og meditation kombinerer jeg idag med nyeste viden indenfor naturvidenskaben. I dette felt ligger et enormt potentiale for det moderne menneske til at skabe fokus, mere energi og glæde. Derfor har jeg udviklet programmer og forløb med elementer fra yoga til at hæve energien hos mennesker. Programmer som alle kan deltage i.

DSC_7486-2.jpg
bottom of page