top of page

NU

Om NU yoga & meditation

Energi, forening og fællesskab.

Yoga betyder forening. Det kan være forening af mennesker, med det vi alle har til fælles, nemlig at vi ønsker at være glade og have det godt med os selv og hinanden.

Forening kan også bestå i at skabe balance mellem krop, sind og omverdenen. Bindeledet i denne forbindelse er vejrtrækningen. Når vi bruger vejrtrækningen hensigtsmæssigt hæves vores indre energi, vores humør og glæde. Hermed er der dannet grundlag for energigivende fællesskaber.

Sæt en positiv spiral i gang.

Vi kender alle til, at der kommer folk til et selskab, som brokker sig og er sure, så smitter det af på stemningen. Ligeledes smitter det af, når glade folk kommer til et selskab.

Vi er nemlig en del af det samme energifelt og vi påvirker alle hinanden. Det er derfor vigtigt, at vi tager ansvar og hjælper hinanden med at løfte energien i virksomheden, på skolen, i sportsorganisationen eller i hjemmet. Gør vi det, sættes en positiv spiral i gang med en lang række positive effekter i kølvandet.

Logo sort cirkel.png

Hvordan hæver vi energien?

Men hvordan skal vi hæve energien? Skal vi købe ny kaffemaskine i kantinen, smart tøj til de unge eller noget helt tredje? For at skabe glæde skal vi hæve energien indefra og det gør vi ved hjælp af yoga-teknikker, som er designet til at hæve vores livs-energi.

Gammel visdom og kvantefysik

Værktøjerne kan bestå af bevægelse, fokusøvelser, vejrtrækning og stilhed. Der ligger et stort potentiale for det moderne menneske og den moderne organisation i yogaens værktøjer, som bakkes op af nyeste viden indenfor cellebiologi og kvantefysik.

Vores passion

At forene visdom fra de gamle yoga traditioner med den nyeste videnskab og dele det med mennesker, er blevet vores store passion.

Vi tilbyder mere end yoga & meditation

NU yoga & meditation tilbyder foredrag, workshops og forløb for virksomheder, skoler og sportsorganisationer, hvor nyeste videnskab inkluderes. Derudover tilbydes undervisning i værktøjerne til lærere og pædagoger.

Vil du vide mere, så kontakt NU yoga & meditation.

FOKUS

KREATIVITET

FLOW

SAMHØRIGHED
PERSONLIG STYRKE

ENGAGEMENT

GLÆDE

  • LinkedIn - sorte cirkel
bottom of page