top of page

UNGE

Undersøgelser fra EVA og KL

En undersøgelse foretaget af EVA viser at 31 % af unge studerende i 2017 følte sig stressede. Tal fra KL viser at  9 % af 15 årige unge har en psykiakisk diagnose, hvor mange af disse er relateret til opmærksomhedsforstyrrelser.

Fokus til unge

Fokus til at lære- ro og mindre stress- styrke til at være

den man er!

Vil du give de unge en mulighed for at træne deres fokus og koncentration?

Vil du være med til at give de unge en oplevelse af ro og tro på egne evner?

Vil du skabe et sted der arbejder seriøst med de unges styrker og potentiale?

Som efterskolelærer har jeg set mange unge have problemer med at fokusere deres opmærksomhed, hvilket har stor indflydelse på de unges læring og deres evne til at træffe valg. Der er alt for mange unge, der har det svært psykisk og mangler fodfæste i livet.

I mangel på bedre gives medicin og der forsøges med faste rammer eller et medlidende kram.

 

Det skal vi gøre bedre for de unge! Den unge skal lære at stå på egne ben og skal lære at fokusere sin opmærksomhed på det væsentlige. Det findes der heldigvis værktøjer, som kan hjælpe med. 

Her ses 80 unge til yoga på en efterskole. De er tilstede sammen og kan mere end de tror.

yoga hal tse.jpg
Billede af Michael Benz

LÆS OM

VÆRKTØJERNE

HER

Nu Yoga & Meditation har udviklet workshops og opfølgnings programmer for unge. Workshopsene er baseret på nyeste videnskab og benytter værktøjer der er designet til at skabe fokus, ro og mental styrke.

 

Nu Yoga & Meditation tilbyder:

Fokus & ro - foredrag

En oplevelse af ro og fokus.
 
Varighed: 1,5 time


Indhold: Foredrag, simple værktøjer
til fokus, ro og mental styrke

Klar til eksamen - workshop

 

En oplevelse med teknikker der skaber ro og fokus.  

 

Varighed: 2,5 time

Indhold: Oplæg, yoga, vejrtrækning mod nervøsitet og stress, 

Evt. opfølgning og værktøjer til hverdagen.

Fokus, ro & styrke - workshop
En dag med oplevelser der giver ro, fokus og styrke til at være den man er. 
 
Varighed: 3,5 time
 

Indhold: Oplæg, yoga, vejrtrækning, fokusøvelse, stilhed, værktøjer til hverdagen.
 
Evt. opfølgning.

 

Billede af Michael Benz

LÆS OM

METODEN

BAG

Workshopsene indeholder ingen konkurrence, men er en befriende oase for de unge, som er vant til at præstere og måle sig med andre.

Du tænker måske:

Kan de unge være stille og vil de deltage?

Er yoga ikke sådan noget religiøst noget?

Kan man virkelig træne sin koncentration og finde sit potentiale?

Min erfaring er at både drenge og piger er glade for en rolig stund, hvor de er i forbindelse med deres egne værdier. Her er ingen konkurrence, som de er vant til. Det virker opbyggende og beroligende for den enkelte og fællesskabet. Seancen kræver naturligvis den rette vejledning og veltilrettelagt aktivitet.   

Oplevelsen får de unge gennem fokusøvelser, bevægelse og sund vejrtrækning. De oplever at være rolige sammen, det er der intet religiøst i. Øvelserne er designet til at træne koncentrationen og berolige tankerne. 

DE UNGE SIGER

"Jeg har yoga mandag morgen på efterskolen. Det gør noget helt specielt ved min dag og min uge. Jeg kan finde på ikke at sige noget længe efter timen er slut, bare fordi jeg er så inde i mig selv og fuldkommen afslappet. Alle de problemer jeg ellers fumler med i hverdagen, bliver lagt på en hylde. Kæmpe anbefaling!"

LEA, 17 ÅR

De unges potentiale

De unge er fremtidens samfund. Ingen af os ved, hvordan den kommer til at se ud. Den kommer helt sikkert til at indeholde elementer, vi ikke kan forestille os. De unge skal altså bruge ressourcer, som den ældre generation ikke kender til. Derfor skal de lære at finde tryghed i det uforudsigelige og tro på deres eget potentiale. Så kan de unge skabe det mest utrolige og få meningen, motivationen og sundheden tilbage.  

 

Vil du være med til at give de unge en oplevelse af skarpt fokus? En oplevelse af at være perfekt som man er. En oplevelse af ro og ingen stress. Hvis du vil give de unge værktøjer de kan bruge i hverdagen og til eksamener. Så kontakt os gerne her, så sætter vi en workshop eller et program sammen til jer.

joshua-ness-130795-unsplash (1).jpg
kalisa-veer-684028-unsplash.jpg
bottom of page