top of page

FODBOLD

Yoga for fodbold

Forebyg skader- skarpt fokus- personlig udvikling

Ønsker du at nedsætte skades-frekvensen på dit hold?

Vil du hjælpe dine spillere til at holde fokus i afgørende situationer?

Vil du støtte spillernes personlige udvikling?

Så kan det være. at vi skal sammensætte et program, der passer til jer. 

Billede af Tevarak Phanduang

Undgå skader. Spillerne slipper spændinger og får optimale forhold til restitution. Dermed reduceres skade frekvensen på holdet. 

Optimér fokus. Spillerne lærer at bevare ro og fokus i afgørende situationer. En vigtig faktor for at præstere på højeste plan og aktivere spillernes potentiale/talent.

Fysisk og mental styrke. Vi styrker og smidiggør muskler og sener omkring hoftebøjeren, lysken og kernemuskulatur mm. Mentalt retter vi fokus mod succesen og afmonterer frygten for fiasko.

Høj energi og spilleglæde. Værktøjerne vi benytter er designet til at øge kroppens energi-niveau. Et højt energi niveau hos spillerne skaber spillerglæde, god kommunikation og en stærk holdånd.

Ryan Giggs, der spillede Premier League i en alder af 41 år, brugte yoga til at slippe skader og holde sig fit til træning og kamp.

 

Det engelske landshold, det tyske landshold, Manchester United og mange store europæiske klubber, laver yoga for at stå stærkt fysisk og mentalt.

Nu- yoga & meditation skræddersyr programmer til spillere og hold. Kontakt os her for mere information.

Programmerne består af:

  • Yoga - styrke, fleksibilitet og ro til restitution.

  • Fokuserings-øvelse - med hjælp fra vejrtrækningen

  • Oplæg - om fysiske og mentale mekanismer samt værktøjernes effekt.

Som underviser er jeg sportsmand og tidligere fodboldspiller. Jeg samarbejder med behandlere i Superligaen og har erfaring med at undervise spillere på motions- elite- og Superliganiveau. Jeg kender til kroppens spændinger og reaktioner før, under og efter en kamp. 

Der gemmer sig et kæmpe potentiale i yoga for fodboldspillere,- til at undgå skader, skabe fokus, og forbedre præstationerne på banen. 

Kontakt Nu - yoga & meditation her for uddybende info og et skræddersyet tilbud.

bottom of page