top of page

 VEJRTRÆKNING

Vejrtrækning
for unge

En nøgle til mental sundhed

Vores vejrtrækning sender konstant signaler til vores krop. Er vi stressede, trækker vi vejret overfladisk og hurtigt, mens vi trækker vejret dybt og langsomt, når vi er afslappede og trygge.

Med vejrtrækningsteknikker kan vi kommunikere med vores nervesystem og hormonsystem. Vi kan sørge for, at der kommer maksimalt ilt til vores celler, også vores hjerneceller. Dermed er vejen banet for reduktion af eventuel stress, ro til nervesystemet, bedre søvn og koncentration.

Som undervisere har jeg lang erfaring med undervisning af unge mennesker.

Jeg har set de gavnlige effekter af teknikkerne og brænder for at give værktøjerne videre til unge, som i dag har mere brug for dem end nogensinde før. Læs mere om vejrtrækningens effekt her.

Vi tilbyder:

  • Intro-talks om vejrtrækning for unge. Her præsenteres de unge for den videnskabelige baggrund for teknikkernes virkning og får en smagsprøve på teknikkernes effekt.

  • Workshop om vejrtrækning for unge. Her går vi mere i dybden med teknikkerne og de unge modtager et hæfte med øvelser til hverdagen. En workshop kan eventuelt suppleres med ugentlige opfølgninger.

Alle teknikkernes effekt er videnskabeligt underbygget og har en positiv indvirkning på krop og sind.

Jeg skræddersyr gerne et program, der passer til jer. Har I spørgsmål eller vil I høre mere om en intro-talk eller workshop, kan jeg kontaktes her.

bottom of page